logo-uri

G.A.L. ,,Țara Zarandului” prezentă la Târgul de toamnă de la Băița

Targ-baita-2015

În data de 25 octombrie 2015 a avut loc în Comuna Băița, prima ediție a ,,Târgului de toamnă” . Prin acest  Eveniment a fost  organizată o expoziție animale, produse alimentare la care principali expozanți au fost fermierii din comună. După deschiderea manifestărilor, ,,Târgul de toamnă” a continuat cu vizitarea standurilor expozanților, urmând ca pe final la festivitatea de premiere toți participanții să fie recompensați și să primească diplome.

Având în vedere caracterul evenimentului coroborat cu promovarea producători locali, echipa G.A.L. ,,Țara Zarandului”  și-a făcut simțită prezența la ,,Târgul de toamnă” din comuna Băița, amenajând un stand în vederea informării și distribuiri de materiale informative cu privire la Implementarea Strategiei de Dezvoltare Locală. Datorită faptului că evenimentul s-a bucurat de un număr mare de participanți, marea majoritate a acestora s-au arătat atât interesați de realizările G.A.L. –ului până in prezent, dar în special interesul crescut a fost pentru ce va aduce nou G.A.L. – ulul și cum va ,,Sus Ține Țara Zarandului!” în viitor. Concretizarea acțiunilor propuse , a făcut ca popularitatea G.A.L. ,,Țara Zarandului”  să crească foarte mult , oamenii  zonei considerând că existența G.A.L. –ului este una din cele mai benefice  lucruri care s-au întâmplat în Țara Zarandului.

Concluzia finală în urma succesului  ,,Târgului de toamnă” de la Băița este că ne bucură mult organizarea a tot mai multe de astfel de evenimente care au  scopul de a susține și promova producători locali fiind încă un pas  important în dezvoltarea rurală și durabilă în Țara Zarandului!

error: