logo-uri

Ţebea 2017

Tebea 2017

Sus Ţinem Ţara Zarandului!

Luna septembrie a debutat cu mult aşteptatul eveniment care s-a desfăşurat în Satul Ţebea, Comuna Baia de Criş. Mai exact în data de 10.09.2017 au avut loc Serbările Naţionale de la Ţebea care îl omagiază pe Marele Erou Naţional, Avram Iancu.

La fel ca în anii precedenţi echipa GAL ,,Ţara Zarandului” a fost prezentă la eveniment depunând o coroană de flori pentru a-l omagia pe cel cunoscut şi cu titulatura de ,,Crăişorul moţilor”,  Avram Iancu fiind un simbol  marcant pentru GAL şi activitatea desfăşurată de către GAL în Ţara Zarandului.

Pe parcursul evenimentului echipa GAL a desfăşurat o intensă activitate de informare cu privire la Măsurile de finanţare din Strategia de Dezvoltare Locală 2014 – 2020 a Ţării Zarandului, organizând un stand în acest sens de la primele ore ale dimineţii. Potenţialilor beneficiari  prezenţi la stand le-au fost oferite informaţii referitoare la acţiunile eligibile care se pot finanţa prin măsurile din Strategie, valoarea sprijinului nerambursabil, precum şi condiţiile pe care un solicitant trebuie să le îndeplinească pentru a beneficia de  finanţare prin GAL. În acest sens au fost distribuite flyere, calendare, broşuri şi alte materiale informative, potenţialilor beneficiari punându-li-se în vedere faptul că sunt aşteptaţi  sediul GAL  pentru mai multe informaţii în fiecare zi de luni până vineri.

În final considerăm că prin activitatea depusă de GAL cu scopul de a dezvolta teritoriul, cinstim memoria lui Avram Iancu, în ipoteza că acesta ar fi mândru de faptul că, cineva în continuare Susţine Ţara Zarandului!

 

 

error: