logo-uri

Târgul de toamnă de la Băița, 23.10.2022

Promovarea măsurilor în derulare prin GAL Țara Zarandului a continuat cu participarea echipei GAL la Târgul de toamnă din Comuna Băița în 23.10.2022. Având în vedere faptul că evenimentul este o tradiție în Țara Zarandului și strânge fermierii, meșteșugarii, producătorii locali  din  Băița și împrejurimile Țării Zarandului alături de autorități locale, institituții publice, societăți comerciale și asociații a reprezentat o bună oportunitate pentru purta discuții cu cei enumerați anterior privind finanțările deschise în prezent la GAL, precum și planuri de viitor.

,,Târgul de toamnă”  este un bun prilej pentru fermieri şi producători locali de a – şi expune în cadrul standurilor amenajate animale şi produse locale, toate acestea fiind rezultatul unei eforturilor depuse , care prin această ocazie sunt  apreciate și recompensate.

Numărul mare de participanţi prezenţi a reprezentat o oportunitate pentru GAL ,,Ţara Zarandului” să promoveze Măsurile finaţante  prin distribuirea de flyere, broşuri, mape, calendare, precum şi discuţii, lămuriri cu potenţiali beneficiari  asupra condiţiilor de accesare a sprijinului nerambursabil.

În contextul celor menționate anterior, având în vedere profilul  GAL – ului  ,,Țara Zarandului”, participarea la târg a fost o bună ocazie pentru a fi pemanent la curent cu toate aspectele ce țin de  dezvoltarea zonei rurale  a teritoriului!

 

error: