logo-uri

Serbările Naţionale de la Ţebea ! – 2022

Data de 11.09.2022 a marcat în Satul Țebea, Comuna Baia de Criş, judeţul Hunedoara un eveniment de o importanţă deosebită atât pentru zona Ţării Zarandului, respectiv 150 de ani de la trecerea în neființă a celui care este o emblemă pentru regiune și model pentru comunitatea noastră, AVRAM IANCU.

La fel ca în anii precedenţi echipa GAL ,,Ţara Zarandului” a fost prezentă la eveniment depunând o coroană de flori pentru a-l omagia pe ,,Crăişorul moţilor” și a duce mai departe munca acestuia pentru acest teritoriu deosebit.

Pe parcursul evenimentului echipa GAL a desfăşurat o intensă activitate de informare cu privire la Măsurile de finanţare din Strategia de Dezvoltare Locală 2014 – 2020 a Ţării Zarandului, organizând un stand în acest sens de la primele ore ale dimineţii. Potenţialilor beneficiari  prezenţi la stand le-au fost oferite informaţii privind măsurile de finanțare deschise, valoarea sprijinului nerambursabil, precum şi condiţiile pe care un solicitant trebuie să le îndeplinească pentru a beneficia de  finanţare prin GAL. Totodată pe lângă discuțiile constructive cu participanții la stand au fost distribuite și materiale promoționale , asigurând comunitatea cu faptul că, GAL Țara Zarandului o va susține în permanență.

În final putem spune faptul că efortul contiunuu şi dedicarea  pentru a valorifica potenţialul regiunii a fost confirmat de sentimentul de satisfacție trăit în urma interacțiunii cu oamenii din teritoriul Țării Zarandului .

error: