logo-uri

Sărbătoarea crescătorilor de ovine ”Țurcana, regina munților”, ediția a X-a

Poze de la Sărbătoarea crescătorilor de ovine ”Țurcana, regina munților”, ediția a X-a

În prima duminică a lunii octombrie s-a desfășurat în localitatea Costești (comuna Orăștioara de Sus) cea de a X-a ediție a a evenimentului deja devenit tradițional, ”Țurcana, regina munților”.

Fiind un eveniment de interes regional la care de obicei participă foarte mulți crescători de ovine din teritoriul nostru, echipa tehnică GAL ”Țara Zarandului”a instalat un stand de informare privind funcționarea Gal și stadiul implementării strategiei.

Pe lângă numeroșii participanți la eveniment, standul nostru a fost vizitat și de ministrul agriculturii și vicepreședinte al Guvernului României , domnul Daniel CONSTANTIN.

În scurtul dialog purtat cu excelența sa am prezentat stadiul implementării strategiei locale, am fost asigurați de întreg sprijinul MADR pentru implementarea actualei strategii de dezvoltare și am convenit asupra interesului comun de a dezvolta și întări programul LEADER, program care răspunde cel mai pertinent priorităților locale de dezvoltare rurală!

Din aceste considerente vă reamintim că ”Sus Ținem Țara Zarandului!” la toate evenimentele relevante pentru dezvoltarea armonioasă a spațiului rural.

Webcam Girls
error: