logo-uri

Târgul de produse tradiționale locale

Duminică, 26 octombrie 2014, începând cu orele 10.00, s-a desfășurat în curtea interioară a Castelului Corvinilor din Hunedoara ”Târgul de produse tradiționale locale”.

 

GAL-ul nostru a răspuns invitației trimisă de Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara și a amenajat un stand în care am expus produsele tradiționale ale meșterilor olari din Obârșa, comuna Tomești.  Subliniem faptul că aceste produse tradiționale sunt realizate folosind numai preparate naturale (coloranți,lacuri) și sunt complet funcționale chiar pentru gătit la flacără deschisă.

Am garantat acest fapt tuturor persoanelor care ne-au vizitat standul și am fost onorați de interesul manifestat pentru aceste produse de către doamna deputat Carmen HĂRĂU precum și de directorul executiv al APM Hnedoara, doamna Georgeta BARABAS.

La acest eveniment am distribuit persoanelor interesate materiale promoționale (mape deprezentare conținând flyere informative și  DVD-uri cu filmul de promovare).

Ziua de 26 octombrie 2014 a fost declarată Ziua Națională a Traiului de Munte, ocazie cu care am reamintit tuturor celor prezenți la eveniment că noi ”SUS ȚINEM ȚARA ZARANDULUI”!

Webcam Girls
error: