logo-uri

Târgul-Expoziție ”Bălțata Românească”

Asociația Intercomunitară Țara-Zarandului LEADER GAL prezentă la târgul-expoziție ”Bălțata Românească”

Asociația Intercomunitară ” Țara Zarandului ” LEADER GAL a fost prezentă duminică 22 septembrie, în comuna hunedoreană Băcia ca urmare a invitației primită de la Asociația Județeană a Crescătorilor de Păsări și Animale Hunedoara unde a avut loc cea de-a XII-a ediție a târgului-expoziție ”Bălțata Românească.” În organizarea Asociaţiei Județene a Crescătorilor de Păsări și Animale din România, cu ajutorul Consiliul Local Băcia şi al Direcției Agricole Hunedoara, târgul de la Băcia este locul unde cei mai buni crescători ai acestei rase de vaci din toată regiunea se întâlnesc și se întrec..

 

În judeţul Hunedoara, rasa Bălţata Românească reprezintă aproape 80 % din totalul efectivului de bovine. Bălțata este iubită de fermieri pentru că reprezint mixtul perfect între cantitatea de lapte și calitatea cărnii.  La fel ca şi la ediţiile precedente , la târg au participat şi producătorii de legume şi fructe, dar şi dealeri de utilaje şi maşini agricole.

 

Experții Asociației Intercomunitare ” Țara Zarandului ” LEADER GAL au găsit un important loc de întâlnire la această sărbătoare cu potențiali beneficiari (fermieri, meșteșugari, manageri și autorități din domeniul agriculturii).La standul Asociației Intercomunitare ” Țara Zarandului ” LEADER GAL s-au împărțit pliante, s-au consiliat diverse persoane și s-au făcut cunoscute oportunitățile de finanțare ce se regăsesc în Planul de Dezvoltare Locală.

Webcam Girls
error: