logo-uri

Băiţa 2016

Poză târg Băița

,,Târgul de toamnă” din comuna Băiţa a debutat în data de 23 Octombrie 2016. Acest târg ajuns la Ediţia a II – a se încadrează în specificul Ţării Zarandului punând accent pe valorile din microregiune. Târgul este organizat în vederea promovării fermierilor, cărora le-au fost amenajate standuri în vederea expunerii animalelor deţinute, fiind ulterior şi premiaţi, activitatea acestora fiind recunoscută şi apreciată, fapt doreşte a-i  încuraja pe fermieri să continue munca ce o depun în fiecare zi în ciuda greutăţilor care le întâmpină. În cadrul aceluiaşi târg au fost prezenţi şi producători locali cu o gamă variată de produse, impresionând participanţii la târg.

GAL ,,Ţara Zarandului” a fost prezentă la târg în primul rând datorită faptului că susţine  şi apreciază activitatea depusă de fermierii şi producătorii locali din regiunea Ţării Zarandului şi în al doilea rând având în vedere că anul acesta, GAL – ul  şi – a dedicat activitatea promovării patrimoniului cultural, a profitat de numărul mare de participanţi, organizând un pavilion cu elementele specifice regiunii şi a distribuit broşuri în care sunt evidenţiate valorile din comunele Ţării Zarandului.

În final putem spune că ne bucură organizarea acestor târguri cât mai frecvente în Ţara Zarandului şi totodată faptul că numărul de participanţi creşte de la an la an, aspect ce ne determină să depunem mai mult efort în a ,,Sus Ţine Ţara Zarandului!!!”.

error: